Resolució de la Generalitat

Ir abajo

Aquí ho teniu

Missatge  invitat el Dj Nov 06, 2008 10:32 pm

Tota la informació directa de la resolució la podeu obtenir llegint directament el document d'urbanisme que em sembla que és molt clar i així us creieu si voleu l'ajuntament o l'entesa deixo el link aquí:

invitat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

a veure ara

Missatge  invitat el Dj Nov 06, 2008 10:35 pm

perdoneu, a veure si surt canvieu les estrelles per lletres tt no sé com va això... h**p://entesaperbellvei.files.wordpress.com/2008/11/resolucio-de-la-gene-a-cal-punico-bellvei.pdf]
http://entesaperbellvei.files.wordpress.com/2008/11/resolucio-de-la-gene-a-cal-punico-bellvei.pdf

invitat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

està molt clar!

Missatge  Manel el Dv Nov 07, 2008 11:40 am

Doncs, el de sempre, res nou. Un altre ridícul de l'Ajuntament de Bellvei. Com es pretèn amagar coses tan clares com aquesta resolució? No fa falta ser massa entés per veure que la generalitat parla de "La llicència vulnera els següents preceptes:...." que és "parcialment nul·la de ple dret". O que "un cop declarada nul·la la llicència" i que es demana a l'ajuntament que "anoti l'incoació d'expedient....." em sembla que no cal continuar.....
Està clar que urbanisme no ha atés totes les reivindicacions dels veïns cosa que és normal perquè quan es fa una al·legació d'aquest tipus s'afegeixen moltes qüestions, però el que no es pot amagar és que l'ajuntament va donar una llicència en contra del que marquen les normes subsidiàries del propi ajuntament...i això sí que em sembla molt greu perquè presuposa que l'equip de govern dóna llicències il·legals incomplint les seves pròpies normes. I el que és més fort, ningú assumeix culpes, ningú dimiteix i ningú vol reconèixer res.....enfi, el de sempre, tenim el que ens mereixen...

apa siau!!

Manel
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Més dades imparcials

Missatge  Manel el Dv Nov 07, 2008 1:56 pm

Us deixo una mica de lectura de com ho interpreten el setmanaris per si a algú encara li queda algún dubte de com es pot mentir tan descaradament des de una administració.... i no ho dic jo, ara ho diuen periodistes de mitjans neutrals que s'han mirat el document i han fet la notícia.
Perdoneu el rollo!!!!

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat ha declarat “parcialment nul·la de ple dret” la llicència d’obres per al projecte de construcció dels edificis plurifamiliars entre mitgeres a la finca de cal Ponico del nucli històric de Bellvei i que ha suscitat polèmica entre el veïnat del poble.


El principal motiu és que Urbanisme no accepta que als immobles previstos d’ubicar entre les places Catalunya i Constitució i el carrer Montserrat de Bellvei es destinin les plantes baixes a habitatges i, per tant, caldrà que s’hi facin aparcaments de vehicles. Recordem que el projecte per a aquests edificis preveu un total de 16 habitatges i soterranis amb 32 places d’estacionament de vehicles.
En l’expedient redactat pel director general d’Urbanisme de la Generalitat, Pere Solà, i al qual ha tingut accés aquest setmanari, es recorda que en la revisió de les Normes Subsidiàries de Bellvei aprovada l’any 2002 s’estableix que “és aconsellable no utilitzar les plantes baixes per a habitatge i és obligatori, en cas que es construeixi més de dos habitatges amb accés únic o en la mateixa parcel·la, que aquesta planta es destini a estacionament”. Per tant, la llicència d’obres atorgada l’11 d’abril del 2007 per l’Ajuntament de Bellvei en relació a la sol·licitud per fer aquells immobles “contravé la normativa urbanística vigent” perquè hi preveu fer-hi habitatges. Així les coses, l’Ajuntament de Bellvei haurà de tornar a tramitar ara el projecte amb l’esmena per treure de la planta baixa d’aquells edificis l’ús d’habitatge.
Pere Solà demana concretament al consistori de Bellvei que “iniciï el procediment de revisió de la qüestionada llicència d’obres, revisió que implicaria exclusivament la declaració de nul·litat parcial de la llicència pel que fa a l’ús residencial de la planta baixa”. L’escrit del director general d’Urbanisme continua: “un cop declarada nul·la la llicència d’acord amb l’exposat, l’Ajuntament de Bellvei hauria d’ordenar la restitució de la legalitat urbanística infringida, restitució que suposaria realitzar les obres d’enderroc necessàries per tal de poder destinar la planta baixa a l’ús d’aparcament admès expressament per les Normes Subsidiàries”.

Comunicat de l’Ajuntament

En relació a aquesta notícia, l’Ajuntament de Bellvei ha fet públic un comunicat en el qual destaca que, dels sis punts que presentaven les al·legacions rebudes per veïns en relació a aquest cas polèmic, la Generalitat n’ha desestimat “cinc i mig i l’altre mig punt l’accepta i diu que l’ús previst a la planta baixa per a habitatge no és possible”, com s’ha comentat a bastament.
Els serveis tècnics municipals de l’Ajuntament de Bellvei, diu el consistori, havien interpretat aquest ús ja que es complien els requisits necessaris, “amb l’aparcament a la planta soterrani, com s’ha fet sempre en altres casos”, segons el govern de CiU i el PPC. L’alcalde, Josep Fonts, ha explicat que “de fet, al centre del poble hi ha uns quants exemples de plantes baixes que es dediquen a botigues i petits comerços”. Tot i així, ara l’Ajuntament de Bellvei ja ha aprovat en Junta de Govern Local requerir el promotor perquè subsani l’esmentda deficiència a criteri del director general d’Urbanisme.
La resta de discrepàncies que els veïns havien presentat a la Generalitat, com apuntàvem, han quedat desestimades. Aquestes discrepàncies, destaca l’Ajuntament de Bellvei, feien referència al projecte en general, l’aparcament, les alineacions, les finestres existents i l’aparició de mitgeres.

Nota de l’Entesa per Bellvei

En relació a aquest cas, el grup municipal de l’Entesa per Bellvei ha afegit que la modificació puntual de les Normes Subsidiàries del 2002, -arran de la introducció del projecte per a un camp de golf, recorda el mateix grup-, considerava que l’Ajuntament està obligat, per les seves mateixes Normes Urbanístiques, a redactar un Pla Especial de Protecció del casc antic de Bellvei. “Mentrestant, només es poden fer obres de manteniment i conservació dels edificis existents”, diu l’Entesa.
Avui divendres s’acaba la fase de recollida d’al·legacions contra una nova modificació de les Normes Subsidiàries de Bellvei iniciada fa unes setmanes, i que ha comportat una certa polèmica ciutadana pel que fa a la preservació del nucli històric del poble. Segons l’Entesa, aquesta modificació “només pretén justificar les llicències que l’alcalde ja ha compromès amb els promotors, però sense introduir cap element de protecció que els veïns i el mateix departament de Cultura de la Generalitat demanen”.

La Fura[u]

La Generalitat no deixa fer vivendes als baixos de la plaça Catalunya de Bellvei
La Direcció General d’Urbanisme, en relació a la llicència urbanística aprovada per a les edificacions a la plaça Catalunya i que en les darreres setmanes havia provocat el rebuig d’uns quants veïns de Bellvei, dóna la raó a les al·legacions que reclamaven que els baixos de la plaça siguin comercials; l’Ajuntament volia que fossin habitatges i fer els aparcaments soterrats. Ara, l’Ajuntament haurà requerit al promotor perquè subsani aquesta deficiència.

Està extret de les seves webs d'avui.

Manel
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Resolució de la Generalitat

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum