Salvem el casc antic!!

Pàgina 12 de 15 Previ  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Següent

Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  Gemma U. el Dc Des 03, 2008 11:12 am

En sabem alguna cosa d'aquest ple que PSC i Entesa han demanat? Finalment es farà? Quan?
Més que res, per estar informada. Al ple no crec que pugui venir, a les 13:00 no em va massa bé, però espero que si algú hi assisteix ens ho expliqui.

Gemma U.
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Sobre el Ple

Missatge  l'Entesa el Dv Des 05, 2008 10:36 am

De moment no en sabem res. Com que ens han d'avisar dos dies abans, es possible que es faci la setmana entrant.. nosaltres, tan prompte ho sapiguem us avisarem.

l'Entesa
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Sobre l'última alcaldada

Missatge  L'Entesa el Dv Des 05, 2008 6:40 pm

L'Entesa fa unes primeres declaracions arrel del desagradable "panflet" municipal que ha passat l'alcalde per les cases.

1. L'Entesa, evidentment no tenia constància d'aquest fet, la qual cosa lamenta profundament ja que un comunicat municipal ha de tenir, com a mínim, el vist-i-plau o, si més no una consulta prèvia per part de l'alcalde a tots els membres del consistori, estiguin o no a l'oposició -l'ajuntament som tots els qui el representem, no només l'alcalde-, cosa que no s'ha produït.

Consultades les regidores socialistes, tampoc en sabien res. Per tan estem davant d'una suplantació de funcions ja que, si parla en nom de l'ajuntament, l'oposició hi tindria que formar part ja sigui recolzant el text o, si no s'hi està d'acord, amb escrits paral·lels dins la mateixa publicació. Per tan l'Entesa considera que l'alcalde ha abusat del seu càrrec produint una despesa municipal -amb diners de tots- per emetre els seus comunicats personals -molt personals- amb els quals, ni l'Entesa ni el PSC, hi estan d'acord. Per tan des d'aquí li demanem que torni de la seva butxaca a les arques municipals els diners que ha costat l'edició, reproducció i distribució d'aquesta publicació que només representa la seva personal opinió.

2. L'Entesa no pot entrar discutir un text -a part de mal escrit- on tots els arguments intenten desviar-se del problema principal: la qüestió del casc antic, sobre el qual, evidentment, hi ha molta gent -si s'ha llegit tots els comentaris d'aquest fòrum ho pot comprovar- que no pensen igual que l'alcalde, ni molt menys, ans al contrari, diuen coses prou interessants perquè el màxim representant del nostre municipi en faci cas i ho reculli. Per contra el Sr. Fonts es dedica a donar les culpes a tothom per treure'se de sobra la responsabilitat de qui és el màxim responsable del què passa al nostre poble des de fa dècades.

3. L'Entesa es sorprèn de que l'alcalde utilitzi un llenguatge que sempre, segons ell, ha criticat de l'oposició. On està l'elegància i el bon gust que ha de tenir un alcalde tan de temps recolzat pels seus convilatans? Ha perdut els estreps perquè ara resulta que gent del seu mateix bàndol li planten cara. L'Entesa li demanaria una mica de compostura a l'hora de tractar temes tan delicats.

4. Si l'equip de govern, i concretament l'alcalde, vol expressar la seva opinió, i vol que la gent li faci cas, ja sap que ha de fer: un debat obert a tothom. Amb unes condicions objectives, no com fa als plens i com està emprant en aquest escrit. Criticant, com una vella desdentada, a tothom i amagant els seus interessos i el d'alguns dels seus regidors i acallant les opinions dels regidors de l'oposició.

5 Si, com diu a l'escrit, no té temps per perdre amb les coses que realment importa al poble potser caldria que es pensés què hi fa en aquest càrrec? O potser voldria que l'oposició no existís per seguint fent la seva a dalt d'una poltrona que ja li ve gran?

6. Per últim i com a resum, de moment, crec, sr. alcalde que s'ha passat i ha demostrat en quin nivell està. Potser li convindria fer un acte d'humilitat i acceptar que les seves decisions comencen a no coincidir del tot amb les de la gent del poble. Home, un quart de segle és molt de temps, no creu?

L'Entesa
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Pues a mi no

Missatge  Adri-Admin el Dv Des 05, 2008 6:59 pm

Jo no ho he pogut llegir. Nose perquè però a casa meva no ha arribat...
avatar
Adri-Admin

Nombre de missatges : 95
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

"La veritat, un bé escàs"

Missatge  Adri-Admin el Dv Des 05, 2008 9:56 pm

Després d’haver aconseguit llegir el monòleg de l’alcalde (nose com ho hauria d’anomenar, la veritat…), voldria expressar la meva opinió al respecte.
A mi em sembla molt bé que el senyor alcalde ens faci saber la seva opinió sobre el tema, tot i que ja podiem imaginar quina era. Pel que fa al contingut de l’escrit, només comentaré tres coses, perquè el que menys m’ha agradat és, sobretot, la forma. (començant per el títol, que trobo increiblement desfortunat)

- Com pot afirmar l’alcalde de Bellvei que la gent que ha firmat les al•legacions, potser ho ha fet amb desconeixement del que signava? Per a mi aixó és poc menys que un insult cap als veins…

- Jo no conec exactament les lleis ni les normes subsidiaries. Ara bé, el simple ús del sentit comú em diu dues coses.
La primera es que no és lògic voler construr 16 cases (16 families i els corresponents cotxes) on ara no i viu ningú, en ple centre d’un poble petit. He dit que no em sembla lògic, no que no em sembli legal, que no ho sé.
La segona és que en tot cas s’hauria de debatre amb els veins un tema, que al meu entendre pot afectar a la vida cotidiana de molts d’ells, i que repeteixo, crec que s’hauria de tractar amb molt més sentit comú…

- Ara no toca modificar una normativa vigent desde l’any 77? I perquè no? Ara sembla que toca el que interessa…
L’argumen “com que ningú s’havia queixat fins ara, no entenem perque es queixen ara”, ja està gastat, i se n’ha parlat molt en el fòrum. Jo mateix he dit alguns cops, que crec que moltes vegades perque la gent es desperti cal alguna cosa que ensengui la metxa. No estaria bé aprofitar que ara hi ha un preocupació general, i intentar millorar les coses?
Sembla que al Sr.Alcalde li convè més que la gent es torni a adormir, i depressa…

Bé, com he dit abans, el que menys m’ha agradat és la forma.
Després de mesos reclamant que l’alcalde donés resposta a l’interés que molts veins havien mostrat en vers aquest tema, sí, l’hem aconseguit, però no ho ha fet ni en un debat públic ni en el fòrum. Ho ha fet, com sempre, mitjançant el seu propi canal, un canal per el que ningú li pot contestar directament (com el pòrtic, la radio, els plens…etc). Ho ha fet mostrant por a ser rebatut o ser preguntat o ser contestat. I per si no fos prou la mostra de sobervia, ho ha fet amb diners públics. (m’ho suposo, perquè la publicació porta el logo de l’ajuntament…).
Jo no trobo malament que l’alcalde expressi la seva opinió (encara que no i estigui d’acord), ara bé, si vol expressar la seva opinió personal (a l’escrit parla en primera persona) té moltes maneres de fer-ho sense gastar diners de tots, i sense parlar en nom de tot l’ajuntament.
Una d’aquestes maneres, li estem posant en safata desde la creació d’aquest espai. Però repertir això ja cansa…

Un dels fragments que trobo més increible, és on l’alcalde parla de que no te temps per perdre “amb causes tant grises”. Si l’heu llegit crec que no fa falta dir res…cau per el seu propi pes.
Però com pot tenir un alcalde, la cara de dir que no te temps per perdre en un tema que preocupa als veins? Encara que només preocupés a un veii!!! Es que és la seva feina!!! Però per què li paguem un sou, sino per això?
Per cert, també diu "a l'equip de govern no ens hi trobarà". No cal que ho recordi Sr.Alcalde. Ha quedat claríssim.

Després de 4 pagines de discurs, l’alcalde encara no ens ha explicat alló que en aquest fòrum es demana desde el primer dia: Què aporta de positiu la costrucció de les 16 vivendes? Després de mesos discutint, a mi encara ningú m’ho ha sabut dir…i és una cosa que realment s’agrairia.

En fi, suposo que com a resposta, obtindre més silenci…un silenci que parla a crits.

Què vagi bé!
avatar
Adri-Admin

Nombre de missatges : 95
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Es pot dir més alt però no més clar

Missatge  Manel S. el Dv Des 05, 2008 10:14 pm

Adrià..... em trec el barret! estic totalment d'acord amb tú, diria no se quantes coses més d'aquest pamflet pagat amb diners públics per defensar els interessos d'un promotor privat, però jo sí que estic cansat de tant despotisme des-il·lustrat i de tanta supèrbia. Cansat de dir el mateix i de sentir les mateixes respostes, insults o senzillament els mateixos silencis.
Només faltava el negre i el blanc...quina pobresa d'arguments...el més graciós el títol de la publicació.... després de les mentides contrastades que ha escampat el mateix alcalde (en el tema de la censura de la ràdio, en els detalls de l'argumentació del projecte i en tants altres que han quedat demsotrats en aquest mateix foro) i encara s'atreveix de tractar de mentiders i de desinformats la gent que lluita per defensar la història del poble....em fa llàstima, Bellvei i la seva gent, sobretot els abduïts per la secta de la veritat escassa.

Manel S.
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

I...Deu va parlar..

Missatge  ciutada el Dv Des 05, 2008 10:20 pm

Alegrem-nos ciutadans de Bellvei, el nostre alcalde ens ha parlat. DEU ha distret uns instants del seu valuosisim temps per escriure una resposta , per cert molt poc divina, als seus subdits. Gracies, oh! gran Senyor.
Ja intuia jo, que les seixanta dues families que expressen el seu desacord, en un tema que efecta la manera de construir ,o deconstruir, el nostre poble en el temps present i sobretot en el futur, mitjançant unes al.legacions , i segurament unes quantes més que no ho han expressat per aquesta via , son per el nostre màxim i autoproclamat absolut dirigent "QUATRE ARREPLAGATS INTERESSATS QUE LI FAN PERDRE MISERABLEMENT EL TEMPS".
Senyores i Senyors classe magistral de democràcia.

Cap dels seus "escuders" poden explicar-li, que fa quasi dos mesos que gent del poble, ciutadans, estan expressant de manera lliure i digna, opinions sobre varis temes que creiem que ens afecten, i pels que volem que s'ens escolti. Mai abans tants havien pogut dir tant i de manera tan simple i senzilla. Som el poble, els ciutadans , i ens agrada expresarnos i que ens escoltin .... això es demanà massa?
Clar que potser el problema rau en la capacitat de saber escoltar, perque si ja comencem no tenin temps ni per això...

Per acabar, sols dir que JA SABEM, que tot el projecte compleix "escropolosament" amb la normativa actual del 77 (un xic antiga, oi), i que si queda algun serrell es canvia la normativa per punt 40 o el 50 o el que convingui i ja està, sempre esteu repetint el mateix!. Pero es que el tema central crec que es, que AQUESTA Normativa que permet fer AQUEST projecte en AQUEST lloc NO ENS AGRADA GENS i que propossem de canviar-la per preservar alló que encara ens queda de Casc Antic.

ciutada
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

FELICITATS SR. ALCALDE

Missatge  una veïn el Dv Des 05, 2008 11:24 pm

La meva família és una de les 62 que van signar al.legacions, i acabo de llegir la nota informativa del Sr.Fonts (L´Alcalde), a qui havia votat en més d´una ocasió.
Veig que s´ha fixat bé en els noms dels que van presentar al.legacions, i pot ser ja estem marcats amb amb una creu.
Em produeix una mica de.... no sabria definir-ho.. potser pena i impotència, el to que utilitza en tot l´escrit.
Insinua que vaig signar sense llegir?
No te temps per perdre amb un tema que interessa com a mímim a 62 famílies del poble? famílies que contribueixen amb els seus impostos a pagar el seu sou (per dedicació exclusiva). Això si, ens convida a enviar-li propostes per la redacció del futur POUM, "que serà redactat en el moment que l´equip de govern ho consideri oportú" tot serà que quan això arrivi, el casc antic ja estigui tot ple de blocs, més o menys com ja esta el carrer Sant Magí.
I encara hi ha algú que cregui que organitzaran un debat?

Tot plegat em sembla una mica massa de prepotència.

una veïn
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Opinió pagant tots

Missatge  Ramon-Admin el Ds Des 06, 2008 1:57 am

Hola Josep,

Primer de tot dir-te que he al·lucinat quan he vist el paperet a la bústia de casa, primer perquè des d'aquí s'ha demanat moltes vegades la participació dels regidors, i que donguessiu la vostra opinió i ens expliquessiu sobre els diferents temes i que en penseu, que informeu als ciutadans descontents amb algo sobre que creieu vosaltres, i que alhora acceptessiu preguntes de gent que potser no comparteix la mateixa visió.

Enlloc d'això ho fas per una via on no hi poden haver rèpliques, tansols existeix una opinió, i no ho trobo just. Jo respecto la teva opinió, com puc respectar la de qualsevol, encara que no la comparteixo.

Primer de tot no crec que hi hagi un grup "opositor", jo no formo part de cap grup, simplement m'informo, penso i em creo la meva opinió, en qualsevol tema, en cap moment crec que la gent que pugui divergir d'opinió siguin un grup opositor. Ens véns a dir que els veïns en contra de que es tiri a terra cal Punico són 4 gats i que ho fan per interessos.

Crec que ha quedat prou demostrat, ja que sinó dubto que haguessis passat el pamflet, que no són 4 gats aquells que no els hi ha agradat com s'han fet les coses.

En tot l'escrit m'expliques que és legal fer-ho, però crec que aquest ja no és el debat, el debat és si la majoria del poble ho vol o no. Hagués preferit que m'expliquessis segons tu que té de bo fer-ho, que jo encara no he sentit cap argument a favor de fer això, però si molts en contra.

També parles d'interessos de la gent a que no es construeixi, en el fòrum s'ha parlar molt d'això, molta gent ho recriminava, continuo opinant el mateix, potser si que tot va començar per interessos propis, de que no volguessin que els tapéssin les finestres, però aquest fa molt que ha deixat de ser el problema. Crec que tots els missatges escrits en aquest post han demostrat que no tansols a ells els preocupa, jo per exemple no tinc cap interès particular en que no s'edifiquin els 16 habitatges, però escoltant i pensant no li he vist res de bo en fer-los, i per tant m¡'he format la meva opinió.

També ens has convidat a passar per l'Ajuntament, a qualsevol que tinguem algun dubte, no et preocupis que aviat ho faré, ja que tenim una converça pendent, de totes formes crec que si el que vols és parlar un a un amb tothom qui pugui tenir algun dubte, seria millor realitzar un debat, no per crispar ni enfadar-nos, ans el contrari, per mirar de fer el que la majoria del poble vulgui. Repeteixo no crec que siguem 4 els que ens preocupa el casc antic i la seva preservació.
avatar
Ramon-Admin
Admin

Nombre de missatges : 126
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari http://bellvei.1talk.net

Tornar a dalt Ir abajo

Para Pascual

Missatge  vecino d el Ds Des 06, 2008 1:46 pm

Hola pascual
Cuando me pedisteis el voto para el partido, no me comentaste en ningún momento que era para pactar con CIU, y te lo di porque voto en las nacionales y creo que en el pueblo necesitaba algo de oposición, cuando te vi en los periódicos pactando me sentí políticamente traicionado, pero bueno ,tampoco me ofusque.
Ayer abrí el correo y me encontré un folleto con el cual el ayuntamiento atacaba directamente a gente del pueblo que no esta de acuerdo en un tema, yo en esto no me posiciono, pero si en los papelitos ya que tengo una hermana que ha firmado y se que lo ha hecho por sensibilidad de mantener el pueblo mas o menos como esta, y no de atacar a nadie.
He desayunado con ella, esta muy dolida con el ataque del ayuntamiento, creo que os habéis tomado como algo personal y no va por ahí la cosa.
La conclusión pascual es yo no mezclare la política con el día a día y continuare contigo como siempre, pero el las próximas elecciones no me vuelvas a pedir el voto ya que la ultima vez te lo di y tu se lo has dado a CIU.

vecino d
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  GREGORIO el Ds Des 06, 2008 2:02 pm

Hola

primero dar mis felicitaciones al foro, tanto quien lo creo como quien escribe creo que es positivo y a mas en el pueblo en la calle se habla de el .

pero parece mentira ,por lo que veo que la gente se sorprenda de la actuacion del sr alcalde
que no lo conoceis ya? despues de 20 años?

verdaderamente el cree que hace lo mejor para el puebo(el alcalde) el defecto que tiene esque en 20 años no a aprendido a escucharlo,

bones festes

un saludo

GREGORIO
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Carta a dios

Missatge  un morta el Ds Des 06, 2008 3:19 pm

Gracias señor por comunicarte con los mortales.

Nuestro señor por fin a hablado, bueno nos ha escrito, no podíamos esperar otra cosa, que se comunique el divino con los mortales directamente no estaría bien visto.

Se ha expresado en unas fechas, como “la navidad” días de unión del pueblo y buen rollo, nos envía dos notitas, una pequeeeñiiita de dice “Viu el Nadal” con sus minúsculas letras con toda la programación de estas fechas, curradísimo, felicidades.

La otra, una carta a todo color, con un cabreo y una mala leche, no dignas de un alcalde a su pueblo, que han presentado alegaciones, no contra el ayuntamiento, ni contra el alcalde, si no sobre un tema que no estamos de acuerdo, y como estamos en un país democrático nos hemos expresado y continuaremos en ello, no le quepa duda, gran señor, espero que no me caigua un rallo divino.

Lo triste, es que utiliza en nombre del ayuntamiento, que somos todos, y no todos estamos de acuerdo, incluidos gente de dentro, que lo sepas.

Gracias divino, por este regalo de navidad, firmado de tu puño y letra.

un morta
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

NEGROR I..., MOLTA BROSSA...,

Missatge  JOSEPHUS el Dg Des 07, 2008 12:12 pm

TOT UN INSULT A LA INTEL.LIGÈNCIA

Intentaré respondre a l´escrit que l´Alcalde ha repartit a tot color, tot resaltant allò que pugui ser més de l´interés general.

Com que de cap de les maneres un servidor té interessos particulars en l´afer “Ponico”, haig de pensar que puc ser inclós en el grup dels que tenen “objectius... totalment polítics o de protagonisme personal...”. Davant d´aquesta afirmació només dir-li que els seus no deixen de ser totalment polítics, a no ser, és clar, que també n´hi hagin d´econòmics, una possible comissió, tal vegada un 3%, per endur-se al seu compte particular?

Despés parla de tres líníes de preocupació per part de les persones que tenen aquells objectius, línies en les que s´agafa per desenvolupar la resta del seu penós discurs. Però les preocupacions no es limiten a aquelles tres línies escollides per V mateix. Sabrà que una –no la única- de les meves preocupacions és saber perquè s´han espoliat les teules d´aquella casa, és a dir, si ho han fet amb permís municipal legal o no, perquè aquell acte no deixa de ser una obra i crec que tota obra necessita de licència.

La segona pàgina continua sent un exercici barroer de pura demagogia. N´escoliré un paràgraf: “Pretendre limitar l´edificació al casc antic, pot suposar per exemple, que un pare deixi en herència la seva casa pairal als seus dos fills i aquests no puguin edificar una vivenda independent per cadascun d´ells. I amb això no vull dir que calgui afavorir una carrera desbocada a grans construccions”. El paràgraf compté en si una contradicció perquè per una banda parla de dividir, de fer d´una casa dues –i per tant, es suposa més petites que l´original- i en canvi el seu subconscient descobra les seves intencions sobre “grans construccions”, això si, no desbocada, però si a llarg termini, lentament, aquest any d´una en fem 16, d´aquí cada dos o cinc anys de dues en fem quatre, de quatre vuit... i així successivament. És el que ha passat al carrer Sant Magí i Sant Francesc, no? Pretén seguir el mateix model a la resta de carrers?

Demagògicament, ara fa uns sis anys, vosté prometé l´aplicació de l´agenda 21, i la normativa municipal vigent sobre edificacions encara és la de l´any 1977..., l´oblit de l´una i el manteniment forçat de l´altra, només obeeixen a la voluntat de deixar fer el que doni la gana i de qualsevol manera a qualsevol promotor dins els limits del nostre municipi i del seu terme, i el concepte més precís per retratar dita política és el de NEOCON. Vosté continua en l´estructura mental del totxo i del ciment, i no hi ha qui el tregui d´aquí.

Una altra de les seves paragrafades celebres: “És descoratjador el fet de que el qui denuncia és el responsable de la situació i el que presenten com a culpable és el que té tots els drets”. En aquest cas trec la frase de context, però és que el context on apareix no és l´adequat –un altre cop hi parla el seu subconscient-. Aquí l´únic responsable de la situació creada, del problema, és qui té el poder de donar els permisos. Vosté fa les coses de dalt cap a a baix. Algú quer tingués una mica de sensibilitat històrica, una mica de gust, que tingués clar un model de poble i de les possibilitats econòmiques de futur que aquest disposa, primer, ja no donaria tal permís; segon, en cas de dubte, consultaria als veïns exposant el projecte a tothom i sospesant les altres veus que podessin sorgir, es discutiria què és el més convenient per tothom, i després prendria les decisions més encertades. Ara bé, vosté no està pel diàleg, no està per fer politiques transparents, no està per trobar consensos. Pren la desició al marge de tothom, pensant que és la millor i la imposa, i si després li sorgeix una oposició la culpabilitza del problema que V. ha creat.

Una altra: “Cal Ponico no està dins l´inventari d´edificis a protegir..., la última paraula la té l´Ajuntament”. Evidentment, és l´Ajuntament qui decideix què cal protegir i que no, quin model de poble cal desenvolupar... El problema és que V i l´equip que l´ajuda a decidir què cal protegir actueu unilateralment i des de l´ignoràcia.

Finalment dir-li que V. confon el tenir temps amb la competència i la capacitat de treball. “Diuen que quan entres en una controvèrsia, el pitjor que et pot passar es que el teu opositor tingui temps. Jo us dic que no tinc més temps per discutir situacions tergiversades, que no esperen altre cosa que confondre de manera demoagògica als veïns. Els problemes de l´Ajuntament són prou feixucs i la meva obligació és fer-los front. No em puc permetre perdre més temps, en causes tant grises com la que patim i si algú vol seguir aquest camí, allà ell... ni a mi ni a l´equip de govern ens hi trobarà”. Si V no disposa de temps no ha de ser per altra cosa que per la incompetència i la manca de dita capacitat de treball. V. amaga el cap sota l´ala..., tot aquella paragrafada per dir-nos que no vol dialogar, que no vol debatre? I no és contradictori dir que no té temps per exposar públicametn les idees i contrastar-les amb les que altres veïns puguin tenir, mentre espera assegut al seu despatx –m´imagino amb els peus sobre al taula- que els veïns hi passin un per un a resoldre els dubtes. Tant infantils ens imagina V?. La seva actitut democràtica no ha millorat. Suposo que esperar que millori a aquestes alçades sí que és perdre el temps. M´agradaria, però, equivocar-me.

JOSEPHUS
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Estado de sitio

Missatge  Al loro el Dg Des 07, 2008 12:27 pm

Estado de sitio

Después de la propaganda “AL LORO” aquí mando yo, lo próximo será sacar el ejercito a la calle y el toque de queda, menos mal que no tenemos policía municipal, sino lo llevaríamos claro,,,, huí mejor no dar ideas.

Al loro
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Equip de govern

Missatge  Un veí el Dg Des 07, 2008 1:08 pm

Pregunta a la resta de l’ equip de govern: Julia, Agustín, Lisa, Pascual.

¿Esteu d’acord amb les declaracions de l’ alcalde en nom de l’equip de govern, atacant a les famílies y veïns de Bellvei?

Com a veïns del poble ens hem sentit insultats.

Un veí

Un veí
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  vei dece el Dg Des 07, 2008 1:32 pm

..........................

bon intent vei, però em temo que la teva pregunta es perdra en la inmensitat....
No hauràs cregut per un moment que es dignaràn a baixar a la terra a contestar-te? No, a ells només els interessa alló que és diví (potser en podriem excolure l'agustí...)
Per cert, t'has deixat el senyor Carruè...que també és de l'equip de gover, encara que a vegades no ho sembli

q vagi bé

vei dece
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Fora de joc

Missatge  un veí el Dg Des 07, 2008 1:58 pm

No el Mr.Carrue ja esta fora de joc, l’ han tret de primera línea per la seva implicació.

Sobre l’Agustí, tens raó es l’únic que te una mica seny. Avera si diu alguna cosa.

Y el Pascual, tant que parlava, li haurà tallat el cap el gran senyor.

un veí
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Hola Josephus,

Missatge  ZARA el Dg Des 07, 2008 8:50 pm

He llegit l´alcaldada..., però hi ha una cosa en aquell panflet que em crida l´atenció i que veig que ningú comenta, és la fotografia petita de l´interior on s´hi veu una paret de tàpia i al fons una mena de runes, crec que és a l´inici de del carrer Major. Jo fa molt temps que no hi passo per aquella zona i no recordo massa bé què hi havia, em sembla que era un cobert, un pati cobert. Perquè no se´n parla tant? També m´agradaria saber quelcom sobre quin és el grau d´implicació del Carrué, que trobo en un missatge anònim.

ZARA
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

A Zara

Missatge  Un Veí el Dl Des 08, 2008 5:28 pm

Respecta a la fotografia central , pregunta-li al alcalde, ell es l’autor, lo lògic era posar Cal Ponico, y parlar de les preocupacions del veïns i heu vist con a tractat el tema. De veritat només ni ha una, ni escassa ni abundant i els idearis de l’escrit ho saben.

Respecta al grau de implicació, pregunta-li també al alcalde, ell ha sigut el seu cap.

Un Veí
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

" La veritat un bé escàs..." mai un títol tan encertat

Missatge  Rosa el Dl Des 08, 2008 11:31 pm

Quina sorpresa ha estat la meva en llegir aquest... pamflet, aquest... butlletí informatiu... bé la veritat és que no sé com a definir-lo.

Com pot un Sr. Alcalde dir tantes incoherències juntes en quatre fulls?

1.- Considero de molt mal gust que utilitzi un escrit com aquest per exposar els motius i finalitats de l’actuació de l’Ajuntament vers l’afer casc antic. Els moderadors d’aquest fòrum i la gent que hi anem participant hem estat reclamant durant dies la participació dels regidors i de l’alcalde en aquest fòrum. A més a més, hem demanat la realització d’un debat per part de l’Ajuntament.... tan un sistema com l’altra són de participació ciutadana, bidireccionals, democràtics, participatius... i ara de cop i volta ens ve un escrit on l’alcalde exposa tot allò que amb ell li sembla i ningú li pot contrarestar res. D’això sí que en dic fer demagògia.

2.- Tal i com algú ha dit en un post anterior, la resta de regidors que estan en el govern, pensen exactament igual que vostè ? Segons aquest escrit sembla que el consistori governant, en ple, estigui d’acord amb aquest posicionament. És així, no?

3.- Ens parla d’interessos particulars de 62 famílies, bé, això deu ser una part i l’altra? De qui són els interessos? ...Del Ponico? ... i de quants més?, de segur que no arriba a 62. O és que s’amaga quelcom al darrera, ja que sinó no s’acaba d’entendre?

4.- Com pot un alcalde dir que no té més temps per discutir situacions tergiversades..., que no pot perdre més temps en causes tan grises com la que patim.... doncs... aquesta, entre altres és una de les funcions que té un alcalde. Què ha de fer un alcalde sinó ser sensible al malestar dels seus vilatans i intentar parlar i dialogar per buscar solucions?

Rectificar és de savis.

Rosa

Nombre de missatges : 10
Data d'inscripció : 27/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

a zara

Missatge  un vei el Dt Des 09, 2008 3:53 am

la foto que anomenes era una casa pairal de la familia del senyor (javier) molt antiga
que ell mateix és va encarregar de tirar-la a terra fa poc tems.
i ara resulta que és ferri defensor del casc antic
k vagi ve

un vei
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Respodta Zara Carrue

Missatge  Un altre el Dt Des 09, 2008 10:52 am

pero Carrue, ¿ no estavas esta fora de joc?

Un altre
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

para el PP

Missatge  Mariano el Dt Des 09, 2008 12:00 pm

Me sorprende ver el silencio de los demás concejales, se que vuestro jefe os manda callar, lo sé porque me lo habéis contado, ¿o te creías Sr. Alcalde que lo puedes controlar todo?
Lo sorprendente es lo tuyo Pascual, los otros ya están acostumbrados a ir a toque de pito, pero tu Pascual, un tío del PP, que te mando callar uno de CIU, vaya vergüenza para ti y el partido, tal vez sería mejor quemar el carnet.
Tenías que habértelo pensado antes de pactar con el diablo, ¿o creías que ese pacto no representaría la venta de tu alma en todo momento y para siempre?

Un saludo pascual, y perdona si te ofende el comentario, pero tenía que decírtelo.

Mariano
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

RESPOSTA...

Missatge  JOSEPHUS el Dt Des 09, 2008 12:33 pm

A L´INQUIETUT DE LA ZARA

Zara, si ets de les que ha firmat alguna al.legació espero que no sofreixis sindrome de persecució o por a represàlies, com algun missatge, encara que potser amb ironia, mostra.

La fotografia. L´espai que abarca la “tàpia”, correspon al que havien sigut dues cases antiquíssimes, les quals deixaren d´habitar-se fa bastant més de cent anys, de manera que no m´estranya que a tu et sembli un cobert, perquè es trobaven molt envellides i sembla que servien de garatge o de magatzem. Si, fa poc que les han enderrocat, però abans d´iciniar-se el moviment de defensa del casc antic. Ara mateix no sé quin projecte hi ha en curs, és a dir, què s´hi pensa fer. I seria bo que algú ben informat ens ho expliqués.

Protegir el casc antic no vol dir necessàriament que no s´hi pogui construir, ni que una casa es pugui convertir en dues o dues en una..., jo crec que la cosa ha d´anar més per l´aspecte final de l´obra, que es respectin les alçades, etc. Si allí s´hi volgués fer un bloc de pisos doncs en principi em semblaria tant malament com el que es vol fer a cal Punico. Amb tot, l´espai que ocupa el solar resultant no és tant espaiós com cal Ponico, i en el seu aspecte extern tampoc tenien l´importància estètica d´aquella. Al casc antic, a banda de rehabilitar cases també existeixen espais construïbles, ara bé s´hi hauria de seguir una normativa actualitzada i conforme als valors de la globalitat del casc.

En quan al tema del Carruer no te´n puc dir res, doncs desconeixo a què es refereix. El dit veí o elmateix implicat si volen ja ens diran alguna cosa; amb tot, sé que el Carruer té certa sensibilitat per la història local..., però no sé si va per aquí la cosa... Ja veus que jo tampoc ho sé tot, però si sé on cal cercar informació.

JOSEPHUS
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

panfletada

Missatge  maria el Dt Des 09, 2008 8:07 pm

Fins ara m'havia limitat a parlar de Baronia, on visc, però aquesta panfletada, bé mereix un comentari per part d'algú que encara que no viu al poble sí va firmar una d'aquestes al·legacions.

Al Josephus li diria que els qui tenen por a represàlies ja no han signat cap alegació, doncs està clar que a l'Ajuntament saben els noms i adreces de tots els que ens hem atrevit a portar la contrària a una altra de les seves "bones idees".

Pel que fa a qui demana en un post que la resta de l'equip de Govern diguin la seva, realment creieu que ho faran?si us plau, si amb prou feines aixequen la mà als plens per donar el seu vot! el sr. Alcalde quasi compta el vots sense mirar si hi ha mans alçades! ells fan i diuen el que se'ls mana, tots i cada un d'ells sense excepció i si no, doneu mireu al tema d'aquest fòrum dedicat a Baronia i veureu què és defensar lo indefensable. affraid

Per cert, sap algú res del Pasqual o també ha estat del tot abduït ja?

maria
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 12 de 15 Previ  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Següent

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum