Salvem el casc antic!!

Pàgina 6 de 15 Previ  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Següent

Ir abajo

aclariments

Missatge  Pau Batl el Dc Oct 29, 2008 11:00 am

Com molt bé diu el Pascual només es podran fer "obres de modificació" que "es descriuran en una memòria i es grafiaran en planols de planta, secció i alçats" no és el cas de Cal Ponico on no es justifica res i s'enderroca tot.

Els elements catalogats no n'hi ha cap per deixadesa de l'ajuntament que ja hauria d'haver tramitat el catàleg de bens a protegir, però ja sabem que aquest ajuntament està per una altra cosa ben diferent, però si que hi ha el que se'n diu un "pre-catàleg" on s'hi troba el "Bellvei nucli" -article 149 de la normativa urbanística del les normes subsidiàries de Belllvei (si aneu a l'adreça de sota podeu baixar-vos l'articulat i unes fotos de darrera cal Ponico).

picasaweb.google.com/pau.batlle/PEPPNNSS2002/

Pau Batl
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

BON DIA CASC ANTIC

Missatge  joseph el Dc Oct 29, 2008 11:10 am

INQUIETUTS. RESPOSTES A L´AIRE...

Tinc entès que en Pascual gaudeix de la regidoria de turisme. Quins projectes pensa desenvolupar al respecte?, o és tal regidoria, el que els meus alumnes en dirien una “assignatura maria”.

Sergi, en un dels teus llegits donés a entendre que en Pascual és l´únic regidor que participa en el bloc. No sé jo s´hi n´hi ha d´altres que ho facin sota pseudònim, però un altre regidor que ens escriu aquí és en Pau Batlle i Solé, qui firma en nom del partit entesa. No té cartera pel sistema de marginar als qui no pensen com els qui manen, però el Pau, a més, és arquitecte, d´estudis i de professió, especialista en paissatgisme i urbanisme. T´ho dic i te´l presento perqué estaria bé que també li dirigissis les teves preguntes. Així podríem comparar el que diu un i l´altre, veure semblances i diferències. També seria interessant, que el regidor d´urbanisme ens digués la seva. L´anunciat debat a la ràdio o d´altres que se´n puguin fer en d´altres llocs, també seria bo que s´anés desenvolupant en l´àmbit d´aquest bloc.

Itàca, l´illa d´on es surt i on és tant difícil retornar, viatge ple d´aventures... M´està sonant una música, en els teus escrits hi veig algú que s´aproxima molt a la meva idea de casc antic. Idea que arrela, entre d´altres, en valors històrics, valors que a Bellvei, encara que ignorats, són incalculables. La història fascina, o és que hem d´oblidar l´esforç i el treball, les vivències dels nostres avantpassats?, és que hem de renunciar o destroçar la seva herència?. És delicte o no voler ser un ignorant?

joseph

Nombre de missatges : 18
Data d'inscripció : 24/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Al·legació, urgent!

Missatge  L'Entesa el Dc Oct 29, 2008 11:37 am

L'Entesa ha elaborat una al·legació que tothom pot baixar-se-la de entesaperbellvei.blogspot.com.
Si voleu fer alguna cosa al respecte seria bo que es fessin i signessin el màxim d'al·legacions possibles. Aquesta és un model, n'hi poden haver moltes de diferents, però al menys podeu fer-la servir de base per fer les vostres queixes i entrar-les a l'ajuntament abans del dissabte. A l'al·legació hi podeu posar el què vosaltres considereu més adient, siguin o no qüestions tècniques. Poden ser senzillament sentimentals, emotives, referides a la parricipació ciutadana o a aspectes econòmics, socials o culturals, us animem a que feu la vostra!

L'Entesa
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Sobre al·legació urgent

Missatge  L'Entesa el Dc Oct 29, 2008 11:39 am

Ull, el termini de presentació és el 9 de novembre -diumenge- però per més seguretat s'haurien d'entrar el divendres dia 7 de novembre com a màxim.

L'Entesa
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Aclariment!!

Missatge  Per Jose el Dc Oct 29, 2008 1:05 pm

Hola Josep,
No sé si m'he explicat bé o no m'has entès, però jo li he fet les preguntes amb el Pascual per que és ell que ha va votar a favor d'aquestes normes subsidiàries que crec que malmeten al poble, i sé que el Pau va votar en contra. I per això li he donat les gràcies en Pascual pq és la única persona que va votar a favor que em contesta, simplement.
Si que tens raó en que el Pau Batlle, que no cal que me'l presentis, també pot contestar, els que hi entenguin i els que no també.
Espero Pau que no t'hagis molestat, ja sé que tu també ets regidor de l'Ajuntament i col·laborés en aquest fòrum i per part meva és d'agraïr.
Espero que s'hagi aclarat el tema!!
Bones a tots!!
Sergi

Per Jose
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

A Ramon y josep.

Missatge  JOSEANGEL PASCUAL CASAS el Dj Oct 30, 2008 3:20 am

Hola Ramón. Te contestare lo mas correctamente que sepa, pero entenderás que no soy licenciado.
El apartado, b) dice: en tanto no sea vigente el Plan Especial los ámbitos catalogados no pueden ser modificados, ni en la estructura ni en los elementos que la constituyen, sin licencia municipal, la cual será solicitada con un proyecto firmado por un titular superior facultado.
Este proyecto tendrá que justificar la conveniencia o necesidad de las obras de modificación, que se describirán en una memoria y se grafiara en planos de planta, sección y alzado.
Que entiendo yo. Que no hay el plan especial, que hay un pre catálogo, que los ámbitos catalogados necesitan de un técnico que no tiene que ser del ayuntamiento sino un arquitecto que el propietario del ámbito catalogado contrate para este fin y que necesita de una licencia municipal. Pero además, al estar catalogado y creo que no me equivoco , el departamento de cultura emitirá un informe en el plazo de diez días que se adjuntara a la documentación presentada para conceder la licencia, o no.
En el caso de cal Punico se trata de una casa que no esta catalogada, que el propietario la
Vendió, que los nuevos propietarios creen poder hacer lo que pretenden y que los vecinos afectados creen, que no pueden hacer lo que pretenden hacer.

Que era necesario una modificación, de las normas subsidiaras, para que esto no vuelva a pasar, yo sinceramente creo que si, que esta modificación arregla el problema, yo creo que no.
Que es necesario que se apruebe el Plan Especial tengo dudas ¿Por qué , entre los técnicos que yo he consultado que son cuatro, no acaban de darme una respuesta unitaria , comprenderás
Entonces, primero que no es fácil y segundo que tenga dudas.

Ramón . yo no contesto para que me des las gracias, contesto porque creo que es mi obligación contestar en lo que yo sepa , y a la gente que se identifica , y trata los temas con
Seriedad y respeto, por lo tanto no creo merecerme las gracias. Creo que es un servicio más que hago al pueblo a nuestro pueblo.

Josep. Como regidor de turismo, organizare viajes a visitar cal púnico casa que tú afirmas estar espoliada.
Señor licenciado, (els meus alumnes) en cualquier caso serán, los alumnos a los cuales
Impartes clases, de una asignatura que ellos denominan “maria”.

Cuando dicen que soy el único regidor que se asoma, cualquiera entiende del equipo de
gobierno, nos conocemos todos y sabemos todos lo que somos cada uno.

Sergi . Te contestare tranquilo.

Saludos cordiales.

JOSEANGEL PASCUAL CASAS

Nombre de missatges : 14
Data d'inscripció : 26/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

No ens compliquem la vida

Missatge  Pau Batl el Dj Oct 30, 2008 1:49 pm

Crec que la cosa està clara. No es poden buscar tres peus al gat. Les normes diuen clarament que l'ajuntament ha de redactar un pla especial de protecció dels elements catalogats. Diu que l'ajuntament ha de redactar el catàleg. L'Ajuntament no ha fet res d'això -1ª falta- i encara vol justificar buscant tres peus al gat a una normativa que està molt clara per a qualsevol tècnic -entès en la matèria- 2ª falta. Que no faci res és un grau de negligència que podriem atribuir al desconeixement però que a més defensi els projectes de Cal Punico -16 duplex i 32 aparcaments soterrats-i el carrer Montserrat -11 cases i 11 aparcaments soterrats- això no té cap justificació ni ètica ni moral i ratlla la il·legalitat. I qui no ho vulgui veure així que no ho vegi. No hi ha més cec que el que no vol veure.

Mentre els que governen no entenguin que el coneixement del centre històric és fonamental per no convertir Bellvei en un barri dormitori sense passat no farem res. La única manera és, si hi ha gent que creu que l'ajuntament no fa res per millorar-lo sinó el contrari, el pitjor que es pot fer és quedar-nos de braços creuats.. i el millor, ara per ara és enviar al·legacions abans del 8 de novembre i mantenir-nos ferms en la lluita. Més clar l'aigua.

Pau Batl
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

doncs tots a presentar alegacions

Missatge  invitat el Dj Oct 30, 2008 2:38 pm

Dons esta clar que em de presentar alegacions....ens em de moura contra aqueste injusticie. Tots a firmar i a inundar l'ajuntamen de papes pro crec que si noo es fa algo mes no servira de masa... els de sempre faran servir els papes per mocarse, per no di una altra cosa

invitat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

REGIDOR AMB CARTERA, CAL ESFORÇAR-SE MÉS PER APROBAR

Missatge  joseph el Dj Oct 30, 2008 5:19 pm

VISITAR CAL PONICO, PROJECTE O FET CONCRET?

Només això? El regidor de turisme de l´Ajuntament de Bellvei diu que el pla de turisme municipal es limitarà a que cal Punico pugui ser visitable? Quans turistes calcules que podran veure la casa? I és tracta d´un fet a curta vista o a llarga vista? És a dir, m´estàs dient que es podrà visitar abans de que l´enderroquin o que els turistes de l´any 2012 o de l´any 2020 també la podran visitar?
I com s´anunciaran o es publicitaran dits “viatges a cal Punico”?, com a casa en runes, com a casa rehabilitada o en una gran fotografia que podria adornar la façana dels pisos que allí alguns s´entesten en fer?
Com has de comprendre, la teva assignatura la considero tant important que de cap de les maneres s´ha de permetre que sigui de les anomenades maria. Aixi que estudia a fons o no t´aprovaré.

Il.lustracions:tinc fotografies que demostren el que dic (la teulada de cal Ponico sense teules)


Si he dit que cal PONICO S´ESTÀ EXPOLIANT no és gratuïtament, les imatges parlen per si soles. Repeteixo, tenen permís de l´Ajuntament per treure les teules?. Sabeu els efectes que les pluges d´aquests dies i de les que puguin venir provocaran en una teulada sense teules?

joseph

Nombre de missatges : 18
Data d'inscripció : 24/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

l'entesa

Missatge  Anonim el Dj Oct 30, 2008 6:12 pm

Aixo ja s'ha convertit en un monoleg de l'entesa.
que no veieu que tothom us ignora.

Anonim
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

rècord!! una setmana per atribuir-nos el fòrum

Missatge  Manel el Dj Oct 30, 2008 6:49 pm

Ja ho havia dit fa uns dies....a veure quan tradaven a sortir els "amics" de l'entesa a encolomar-nos tots els "mals" del fòrum i a dir que estem al darrera de tot plegat... doncs ja ho heu vist ...una setmana, tot un rècord!!!!

Encara acusaran l'entesa de forçar els moderadors a opinar, d'escriure tots els anònims, de falsejar les identitats de tots els que opinen contra l'alcalde i de no se quantes coses més.... i encara, a sobre, ens diran que tenim manies persecutòries i de que ens fem els víctimes..... o sigui, el de sempre...o com deia aquell, "nada nuevo bajo el sol".

Manel
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  Marc el Dj Oct 30, 2008 7:33 pm

"Aixo ja s'ha convertit en un monoleg de l'entesa.
que no veieu que tothom us ignora."

Hola Manel, em sembla que de monoleg a lo que tu dius n'hi ha un bon tros. Perque jo diria que no han dit que tot aixo del forum ho heu montat valtres, sinó que ultimament nomes parleu valtres. Almenys, aquest es el significat de la paraula monoleg.

Marc
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

al·legacions

Missatge  Salvem e el Dj Oct 30, 2008 7:40 pm

hola!!!
La meva pregunta es qui pot firmar les al·legacions, gent no+ del casc antic, gent empadronada al poble, gent que hi viu pero no esta empadronada o la gent de fora tb!!
Em podrieu respondre per favor!!

Salvem e
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

per a marc i els monòlegs

Missatge  Manel el Dj Oct 30, 2008 7:54 pm

Tranqui marc, era un comentari "jocós" per deixar clar el que era de preveure que passaria i per això dic després "encara acusaran..." en futur perquè és una cosa que porta a l'altra...bé, de fet a mi ja m'ho han dit tres persones diferents al carrer que és evident que el fòrum l'ha muntat l'entesa i que "la majoria que escriuen són els de l'entesa falsificant identitats..." això ja m'ho han dit tres!!!
La gent intel·ligent ja sabem, però, que amb aquests comentaris ni amb d'altres no destruiran aquest reducte de llibertat i també sabem que aquí comenta qui vol i que si la gent de l'entesa no ens amaguem sota pseudònims és perquè passem olímpicament de tots aquests comentaris tot i que evidentment ens hi exposem... però a mi m'es igual i suposo que a la resta de col·legues també...

simplement era constatar això...no penso referir-me més al tema...

salut a tots!!

Manel
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

l´entesa

Missatge  ull de l el Dj Oct 30, 2008 8:46 pm

aquets de l´antesa són com un teatre de sirc,els podriem llogar per la festa major i encara podrien guanyar uns calerons
rosa, apunta-tu aixó que ha bellvei teatre no hen falta.

ull de l
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Marc, tu si m'has entes

Missatge  Anonim el Dj Oct 30, 2008 9:29 pm

No et fiquis aixi Manel, que jo no he dit en cap moment res del que m'acuses d'haver dit.
Jo nomes volia dir, que ja nomes participeu al forum, els de l'entesa, no he volgut dir res mes.

Anonim
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Tema monòleg

Missatge  Ramon-Admin el Dj Oct 30, 2008 9:54 pm

Com ja hem dit en diverses ocasions s'ha convidat als regidors, amb targetes i enviant mails i en cas que no hagin participat ha estat sota la seva voluntat. Nosaltres preferiríem que també l'usessin al igual que han fet el Pascual, els de l'entesa i l'Agustí de convergència.

Manel també entenc que l'anònim no ha dit res d'això del que dius, encara que dir-te que també hem vist missatges al fòrum on deien que teniem algú darrere, que ho haviem fet per no sé quins possibles motius. Simplement aclarir una altra vegada que no és així. Es va crear com una iniciativa pròpia fruit d'una converça entre jo i l'Adri, i vam pensar que podia ser bona idea. Amb l'única voluntat de tenir un espai on debatre temes d'interès per bellvei.

Crec que tothom és llirue d'expressar-se, i si l'entesa s'ha expressat més que d'altres partits del nostre poble ha sigut perquè els altres no han volgut, tothom pot escriure-hi, ja ho sabeu.
avatar
Ramon-Admin
Admin

Nombre de missatges : 126
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari http://bellvei.1talk.net

Tornar a dalt Ir abajo

Ull de l

Missatge  Adri-Admin el Dv Oct 31, 2008 12:37 am

"ull de l", jo et demanaria una mica més de respecte per la gent que dona suport a un partit polític del municipi. Crec que tenen el mateix dret que tots a opinar i ser respectats.
De la mateixa manera que li vam demanar fa dies a "l'Itaca" quan va carregar contra el govern, et demanariem que t'abstinguessis d'utilitzar calificatius despectius gratuitament. Jo crec que dir "aquests són com un circ de teatre" sobrava...

Moltes gràcies
avatar
Adri-Admin

Nombre de missatges : 95
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

tot aclarit

Missatge  manel el Dv Oct 31, 2008 12:38 am

marc: no anava per tu el comentari,sento el malentes,
ramon: totalment d'acord... en el fons es el que deia

manel
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Interpretacions

Missatge  Itaca el Dv Oct 31, 2008 1:00 am

Ei¡¡¡, un moment Adri, que jo recordi en cap moment vaig carregar contra el govern ni contra ningú en concret, en qualsevol cas deu ser una interpretació molt personal la que tu fas del meu post, no? i et dic el mateix que vaig dir en aquell moment, que si algú es va sentir al•ludit es perquè te cua de palla.
Gracies.

Itaca
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Només era per posar un exemple

Missatge  Adri-Admin el Dv Oct 31, 2008 2:13 am

Només era per posar un exemple i que ningú pugués dir que tant sols ens fixem en la gent que ens interessa...
Potser la paraula correcta no es "carregar", pero vaja que en definitiva tambe posaves una serie d'adjectius no gaire "agradables". En fi, jo només demano respecte per totes les parts. I que si es es desqualifica a algú es faci com mínim amb arguments o sense pseudonim.

No era la meva intenció recordar ara el teu comentari "Itaca", ja et dic que només era per posar un exemple. Saps que facilment s'ens acusa de "poca objectivitat"...per aixó ho he recordat.

Gràcies
avatar
Adri-Admin

Nombre de missatges : 95
Data d'inscripció : 18/10/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

D'acord

Missatge  Itaca el Dv Oct 31, 2008 2:20 am

Molt bé, d'acord, no passa res.
Gracies.

Itaca
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

qui pot presentar al·legacions a la modificació de normes?

Missatge  Pau Bat el Dv Oct 31, 2008 9:28 am

A la pregunta que feia "Salvem.." he de contestar que poden presentar al·legacions tota persona empadronada en qualsevol municipi de l'estat espanyol i també ho poden fer els ciutadans de la unió europea empadronats en qualsevol municipi de l'estat espanyol.

Pau Bat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Ràdio Bellvei 104.7

Missatge  Amics de Bellvei el Dv Oct 31, 2008 9:32 am

Ràdio Bellvei 104.7 a les 7 de la tarda:

www.amicsdebellvei.blogspot.com
avatar
Amics de Bellvei

Nombre de missatges : 8
Data d'inscripció : 27/10/2008

Veure perfil de l'usuari http://www.amicsdebellvei.blogspot.com

Tornar a dalt Ir abajo

Sobre els comentaris anònims

Missatge  Pau Bat el Dv Oct 31, 2008 10:06 am

No acostumo a contestar als comentaris anòmins. Soc partidari, ja ho he dit anteriorment, de no fer cas de les persones que s'amaguen per censurar i demanaria que el cas de l'anònim que fa un comentari despectiu contra l'Entesa ".. que no veieu que tothom us ignora" em sembla ofensiu perquè fa una afirmació personal negativa sense arguments i sense dret a rèplica i per tan no té perquè ser recollida en aquest foro a menys que doni la cara. Demanaria als organitzadors retiressin aquest comentari i tots els que surten de veus anònimes.

Constato que el fet de que l'Entesa surti més que cap altre partit, sobretot de CiU,

1.és perquè l'Entesa no té res a amagar i té molt a dir ja que no hi ha cap espai democràtic en el municipi on la gent i els grups puguin exposar les seves idees en llibertat.

2.és perquè l'equip de govern s'amaga darrera dels anònims i és incapaç de donar la cara obertament, sobretot el nostre més alt representant democràtic al municipi, no té res més que dir per defensar els seus arguments. Què amaga darrera del silenci? Només se sent la seva veu en els reductes on es troba segur i on ningú li pot replicar: Als plens municipals i a la ràdio municipal. Allí prou s'esplaia no deixant parlar a l'Entesa i dient que faran camps de golf quan encara no ho han ni tan sols preguntat a la gent si estan d'acord.

Ahir vaig sentir per la ràdio a l'alcalde fen propaganda del camp de golf. Em sembla una utilització dels mitjans que paguem tots per uns interessos que, de moment, ningú ha dit que estan d'acord. Semblava un anunci de propaganda privada.

El mateix que el casc antic. Fa i no explica, aquesta no és manera de portar democràticament un municipi. Una cosa són les el·leccions cada quatre anys, però el fet d'haver-les guanyat no li dona dret a fer el que li surti del melic, ha d'exercir la democràcia, l'ajuntament no és una empresa privada i quan apareixen assumptes tan importants com el casc antic o convertir una muntanya en un munt de gespa insostenible, on interessos econòmics de promotors aixequen sospites, cal que l'alcalde i els membres de l'equip de govern que tenen responsabilitat en assumptes i negocis immobiliaris, han de donar la cara i explicar-se, d'altra manera s'entendrà que estem davant d'una dictadura que s'aguanta pels vots aconseguits cada quatre anys però no és conseqüent amb una correcta conducta democràtica. No senyor! Hi han coses que cal decidir-les entre tots els veïns, són massa importants per deixar-les en mans de qui no té clar a qui representa. I si no, perquè no defensa els interessos de la gent per comptes de criticar-los i negar-los les seves legítimes reivindicacions.

Pau Bat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Salvem el casc antic!!

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 6 de 15 Previ  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Següent

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum